Begagnade cyklar Stockholm

I vår vackra huvudstan Stockholm finns det gott om cykelbutiker som säljer och köper begagnade cyklar. På denna sida hittar du ett urval av dessa butiker vilka säljer begagnade cyklar i Stockholm.

Annons

 

En del av dessa butiker säljer både begagnade och nya cyklar och vissa säljer endast nya cyklar. Besök deras respektive hemsida för att få reda på om deras butik säljer begagnade cyklar i Stockholm just nu.

Cykelstaden AB

www.cykelstaden.se/
Birger Jarlsgatan 98
Stockholm
08-709 00 49

Gamla Stans Cykel

www.gamlastanscykel.se/
Stora Nygatan 20
Stockholm
08-411 16 70

Jarla Cykel & Sport AB

www.jarlacykel.se/
Rådmansgatan 25
Östermalm, Stockholm
08-20 06 76

 

Alviks Cykel & Långfärdsskridskobutik AB

www.alvikscykel.se
Gustavslundsvägen 175
Alvik, Bromma
08-704 33 40

Tellus Cykel & Motor AB

www.telluscykel.se
Tellusborgsvägen 49
Midsommarkransen, Hägersten
08-645 19 77

Cykelspecialisten i Stockholm AB

Långholmsgatan 14
Södermalm, Stockholm
08-669 13 60

 

Tips: om du inte vill köpa din cykel begagnat rekommenderar via rean på Cykloteket. Upp till 35% rabatt på barncyklar t.ex.

Hittar du inget på Cykloteket? Prova då Tradera.com  gratis för att lägga bud på en begagnad cykel. Ibland ligger vinnande bud på omkring 10 sek.

Annons

 

Innan du genomför ditt köp av en begagnad cykel i Stockholm ska du alltid granska cykeln noggrant, även om du handlar i en cykelbutik. Tag gärna med en bekant om du känner dig osäker. Du kan som sagt spara en hel del pengar genom att köpa en begagnad cykel, men det finns alltid en risk för att göra en sämre affär.

Alternativ till att köpa en begagnade cykel i Stockholm

I vissa fall kan det vara så att man inte vill köpa sin cykel i Stockholm begagnad om man är osäker på cykelns skick och kanske gärna vill ha garanti på den. I sådana fall rekommenderar vi att du köper din cykel billigt på nätet istället. Då får du både en bra cykel billigt, samt fullständig garanti på den.